Teknoloji

LG’nin yılın ikinci yarısında çıkaracağı Android ve Windows Phone Mango cihazları ortaya çıktı

LG’nin 2011’in ikinci yarısında çıkaracağı akıllı telefonların teknik özellikleri ve görüntüleri PocketNow tarafından internete sızdırıldı. Görüntülerin PocketNow tarafından elde edilen bilgiler doğrultusunda oluşturulmuş taslaklar olduğunu baştan belirtelim. Sızan cihazlar arasında orta ve üst sınıfa hitap eden Android cihazlarının yanı sıra bir adet de Windows Phone 7 Mango cihazı bulunuyor. Sızan her cihazın bu yıl bitmeden piyasaya çıkması bekleniyor.

LG’nin amiral gemisi niteliğindeki cihazı 4.3 inç’lik Prada K2 olacak. LG’nin, 1000 nit’lik parlaklığa sahip ikinci nesil NOVA ekranını barındıracağı söylenen bu cihazda çift çekirdekli işlemci, 1.3 megapiksellik ön taraf kamerası, 8 megapiksellik arka taraf kamerası, 16 GB’lık dahili bellek ve 8.8 mm’lik kalınlığa sahip bir kasa bulunacak. Android 2.3 Gingerbread ile çalışacak bu cihazda 4G ve HSPA+ desteğinin de bulunacağı belirtiliyor.

LG Fantasy

LG Fantasy ise şirketin Windows Phone 7 Mango cihazı olacak. Bu cihazın teknik özellikleri henüz su yüzüne çıkmamış olsa da, PocketNow bu cihazın yüksek sınıfa hitap eden, büyük ekranlı ve kare yapıda olacağını düşünüyor. Diğer LG cihazları arasında giriş ve orta sınıfa hitap edecek Univa, Victor, Gelato NFC, E2 ve K gibi cihazlar var. Univa, LG’nin en çok satan cihazları arasında yer alan Optimus Two’nun takipçisi olacak. Bu cihazda 3.5 inç’lik HVGA ekran, 800 MHz işlemci, 5 megapiksel kamera gibi teknik özelliklere sahip olacak. 11.9 mm’lik kalınlıkta bir kasayla gelecek olan DLNA destekli cihazda Android 2.3 Gingerbread’in çalışacağı belirtiliyor.

LG Victor ise 3.8 inç’lik OLED WVGA ekran, 1 GHz’lik tek çekirdekli işlemci, VGA çözünürlüklü ön taraf kamerası ve 5 megapiksellik arka taraf kamerası gibi teknik özellikler barındıracak. Gelato NFC ise adından da anlaşılacağı üzere daha önce yurtdışında piyasaya çıkmış olan Gelato cihazına NFC desteğinin eklenmiş olduğu bir versiyon niteliğini taşıyacak. Ayrıca bu cihazda 3.2 inç’lik HVGA ekran, 800 MHz işlemci ve 3 megapiksel kamera gibi özellikler barındıracak. E2 hakkında, giriş seviyesinde bir telefon olduğu dışında fazla bir bilgi bulunmuyor. K’nın ise 720p HD ekran barındıracağı işaret ediliyor.

LG Victor
LG Gelato NFC
LG E2

 

İlgili – PocketNow

İLGİLİ HABERLER