Teknoloji

LG’nin Digital Photo TV ürünü ve ince LED prototipi resimlendi

LG’nin kapalı olduğunda dijital fotoğraf çerçevesi işlevi gören “Digital Photo TV” adlı ürününün ve “en inceden daha ince” 47 inç’lik konsept LCD panelinin fotoğrafları ortaya çıktı.

Digital Photo TV, doğal olarak kapalıyken, seçmiş olduğunuz fotoğrafı TV’de sergiliyor. 47 inç’lik arkadan aydınlatmalı LED ekran ise 8.9mm’lik kalınlığı ile etkileyici bir ürün. Bunun yanında LG, CES 2009’da dört farklı alan ile ziyaretçilerini karşılayacak. Yeşil teknoloji alanında düşük güç tüketimli ve çevreye zarar vermeyen maddelerden üretilmiş ürünler tanıtılacak. Hareketli görüntü teknolojisi alanında düşük tepki süreli 240 Hz ve 120 Hz TV’ler ziyaretçilerle buluşacak. Seçkin ürünler alanında dünyanın en ince arkadan aydınlatmalı LED ekranı ziyaretçileri bekliyor olacak. AMOLED ve diğer yeni nesil teknolojiler alanında ise OLED ve AMOLED ekranlar ile çoklu dokunma destekleyen dokunmatik ekranlar yer alacak.

Daha ayrıntılı bilgi için aşağıdaki bağlantıdan LG’nin CES 2009 basın bültenine ve tanıtacağı ürün ayrıntılarına ulaşabilirsiniz.

İlgili Haber – Engadget

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER