Teknoloji

LG’nin 3840 x 2160 çözünürlüklü, 84 inç’lik 3DTV’si kendini gösterdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

3DTV arenasının büyük oyuncularından LG ekran boyutunu biraz abartmışa benziyor. Şirket UHD çözünürlüklü, 84 inç’lik ekrana sahip 3DTV’sini “sınıfında dünyanın en büyüğü” iddiasıyla sergiliyor.

Doğrusunu söylemek gerekirse, sadece 1080p çözünürlük sunarak bu gkadar büyük ekranlı bir TV’de iyi bir görüntü sunmak zor olurdu, bu nedenle LG’nin piksel alanını göz önünde bulundurmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Geçtiğimiz Pazar günü başlayan ve 28 Mayıs’a kadar sürecek olan SID 2010 etkinliğinde bu devasa 3DTV’yi tanıtan LG’nin standında bulunan başka ürünler arasında gözlüksüz 3D keyfi yaşamaya olanak sunan “likit lensli” TV de bulunuyordu. Bu TV’nin nasıl çalıştığına dair bir bilgi verilmiyor.

Öte yandan, şirket IPS cihazlarını, 47 inç HDTV’yi, 32 inç’lik monitörü ve 9.7 inç’lik ekrana sahip smartbook’u da SID 2010’da sergiliyor. 9.7 inç demişken, LG renkli elektronik kağıtların seri üretimine bu sene bitmeden önce başlamayı planlarken ilk olarak geçtiğimiz Ocak ayında boy gösteren esnek e-kağıt da fuardaki yerini alıyor.

İlgili – LG Display

http://www.lgdisplay.com/lgdhp/app/pr/newsView.dev?seq=3319
İLGİLİ HABERLER