Teknoloji

LG’nin 21:9 monitöründe TV ve bilgisayar bir arada

LG ilginç tasarımlara imza atıyor, 29 inç ve 21:9 geniş ekranlı, hem monitör bilgisayar hem de TV olarak işlev gören ürün de bunlar arasında gösterilebilir. Eğlence isteyenlere hitap eden bu monitörde yer alan IPS ekran 2560 x 1080 çözünürlük desteği barındırıyor, 178 derecelik geniş görüş açıları sunuyor.

lg-21-9-monitor-200613

Monitör bilgisayar içine yerleştirilen bir TV alıcısı sayesinde cihazı hemen açıp TV seyretmek mümkün oluyor. Sadece TV seyretmek isteyenlerin ürünün bilgisayar bölümünü açmaları gibi bir zorunluluk bulunmuyor. Bilgisayar tarafından Intel Core i5 işlemci mevcut, ancak bunun dördüncü nesil Haswell mi, yoksa üçüncü nesil Ivy Bridge mi olduğu tam olarak bilinmiyor.

Grafik tarafından GeForce GT640M GPU bulunduran üründe HDMI girişi de bulunuyor, böylelikle bir monitör olarak da kullanılabiliyor. 21:9 görüntü oranlı ekran ikiye bölünebiliyor, ekranın her iki dilimi de farklı işlevler için kullanılabiliyor. Bir yandan TV izlerken bir yandan da e-postalarınızı kontrol edebileceğiniz gibi, ekranı 5:9 modunda, bir akıllı telefon bağlı şekilde de kullanabilirsiniz.

LG’nin bu ilginç ürünü henüz sadece Güney Kore’de satışa sunuluyor. 1.49 milyon won (yaklaşık 2500 TL) gibi bir fiyata sahip olan ürünün Türkiye’ye gelip gelmeyeceğini henüz bilmiyoruz.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER