Mobil Dünya Kongresi’nde 12 megapiksellik kameralı cep telefonu ile karşımıza çıkan tek şirket Sony Ericsson oldu. Şimdi herkes Sony Ericsson’un izinden gitmek için acele ediyor. Görünen o ki, LG bu şirketlerin başında gelecek.
Barselona’da 8 megapiksellik Memoir’i duyuran LG’nin 12 megapiksellik telefon çalışmaları da devam ediyor. Bu iddianın sahibi LG Mobile’ın İngiltere pazarından sorumlu olan Jeremy Naving. Ayrıca Newing LG’nin ilk Android telefonunun KS360 olacağını da ilan etti. Ayrıca Jeremy Naving 12 megapiksellik fotoğrafların daha büyük dosya boyutuna sahip olacağına ve bunların da başka kişilere gönderilmesinin zorlaşacağına dikkat çekiyor. Aslında megapiksel yarışı biraz sıkıcı olmaya başladı. Neden cep telefonlarına optik zoom eklemeyi düşünmüyorsunuz?
İlgili — TechRadar
Haberleri Kaçırma!
- Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve Top Stories'de bizi daha sık gör.
Bu fırsatlar ilginizi çekebilir
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


