Teknoloji

LG’den yepyeni IPS monitörler: DM92, DM82, DM52, D43

LG yeni IPS LCD ekranları LG DM92, DM82, DM52 serilerini ve D43 3D monitörü tanıttı. Tüm bu modeller ince ekran çerçevesi ve IPS ekranlardan alıştığımız şekilde yüksek görüş açılarıyla dikkat çekiyor. Tüm bu modeller içinde en ilgi çekici olanı LG DM92 gibi görünüyor. 27 inç’lik ekran barındıran bu monitör sadece 1 mm’lik ekran çerçevesi, krom ayak ve 3D desteğiyle dikkat çekiyor.

23 inç’lik DM82 de inceliği ve fazla yer kaplamayan destek ayağı sayesinde küçük masalar için ideal görünüyor. 7 W’lık entegre hoparlör ve IPS ekran barındıran bu monitör de 3D desteğine sahip. DM52 serisinde ise 23 inç ve 27 inç’lik 3D destekli modeller yer alıyor. HDMI ve USB giriş desteği barındıran bu modellere bilgisayar, video cihazı veya USB parmak sürücü bağlamak mümkün.

LG D43 modeli iki boyutlu görüntüleri üç boyutluya çevirmesiyle dikkat çekiyor. Üstelik bunu bilgisayar veya video cihazında herhangi bir yazılım çalıştırmaya gerek duymadan yapıyor. Bu monitör üzerinde yer alan özel bir 3D butonu sayesinde derinlik efekti ayarı da yapılıyor.

LG’nin bu yeni monitörleri CES 2012’de görücüye çıkarması ve şubat ayında tüm dünyada satışa çıkarması bekleniyor. Monitörlerin ne kadar fiyata sahip olacağıysa şu an için belli değil.

İlgili – LG

İLGİLİ HABERLER