Teknoloji

LG’den kendi birasını üretmek isteyenler için özel makine

lg bira makinesi
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG, kapsül tabanlı butik bira sisteminin duyurusunu gerçekleştirdi. LG HomeBrew adını taşıyan bu cihaz gelecek ay ABD’de düzenlenecek CES 2019’da görücüye çıkacak. LG’nin belirttiğine göre, kapsüllerde malt, maya, şerbetçiotu yağı ve aromalar bulunuyor. LG bira makinesi ise fermantasyon, karbonizasyon ve yıllandırmadan sunum ve temizlemeye kadar tüm işlemleri otomatik olarak gerçekleştiriyor.

HomeBrew, beş farklı bira sunacak. Bunlar Amerikan IPA, açık renkli Amerikan birası, koyu renkli İngiliz birası, Belçika usulü Witbier ve kuru Çek pilsner bira olarak sıralanıyor. LG, makinenin beş litrelik birayı üretmesinin yaklaşık iki hafta kadar zaman aldığını belirtiyor. Tabii ki, süre bira türüne göre farklılık gösteriyor. Yardımcı mobil uygulama sayesinde bira üretim sürecini izlemek mümkün oluyor.

CES’in düzenlendiği Las Vegas, biraya ilgi duyan birçok insanın uğradığı noktalardan bir tanesidir. Bu nedenle LG bira makinesi, ilgi duyacak kitleyi yakalamakta pek sıkıntı çekmez gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER