Manşetler

LG’den Android Froyo’lu Optimus serisinin ilk üyeleri: One ve Chic

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Diğer Android’li telefon sahipleri resmi Froyo güncellemesini ne zaman alacaklarını beklerken, LG hiç zaman kaybetmiyor ve Android’in en son ve en mükemmel sürümünü yeni Optimus serisinde sunuyor.

İngiltere’de tanıtılan LG Optimus serisi aralarında Android’inde bulunduğu çeşitli işletim sistemleriyle çalışan akıllı telefonlardan oluşuyor. Eğer herşey planlar dahilinde ilerlerse, LG bu yılın ikinci çeyreğinde Optimus serisi altından 10 tane yeni akıllı telefon çıkaracak. Şimdilik sadece iki tanesi görücüye çıkmış durumda: Optimus One ve Optimus Chic modelleri. Bu modellerin her ikisi de Android 2.2 ile birlikte geliyor. Chic adından da anlaşılacağı üzere biraz daha stil sahibi kişileri hedefleyen, estetik çizgiler taşıyan bir cihaz.

LG’nin yeni Optimus cihazlarının fiyat, piyasaya çıkış ve özellikleri henüz tam olarak kesinleşmiş değil. Ancak önümüzdeki Perşembe günü LG Türkiye’nin Optimus için düzenleyeceği bir etkinlikte olacağız. Telefonun Türkiye için detaylarının bu toplantıda kesinleşeceğini düşünüyoruz. Ayrıca inceleme için de şimdiden müjdeyi verelim.

Konuyla ilgili basın bültenini aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz.

İlgili – Engadget: Basın Bülteni

İLGİLİ HABERLER