Teknoloji

LG yöneticisi Nexus 4’ün 29 Ekimde tanıtılacağını doğruladı

LG’nin ürettiği Nexus akıllı telefonun 29 Ekim tarihinde düzenlenecek etkinlikle birlikte tanıtılması bekleniyor. Sızan çeşitli fotoğraflar, kamerasıyla çekilen fotoğraf örnekleri ve hatta gerçekleştirilmiş ön inceleme sayesinde bu cihazla ilgili bayağı bir şey öğrendik. IBNLive sitesi de LG Hindistan Mobil Ürün Planlama Şefi Amit Gujral’e dayandırarak verdiği haberle eksik kalan bir parçayı daha tamamladı.

Sitenin belirttiğine göre Gujral, Google’ın LG Nexus’u 29 Ekimde tanıtacağını ve bu telefonun kasım ayı sonunda Hindistan’da pazara çıkacağını kaydetti. Buna ek olarak yönetici cihazın 4.7 inç’lik ekran, 1.5 GHz dört çekirdekli işlemci ve Android 4.2 gibi teknik özellikler barındıracağını da doğruladı. Fransız gazete Le Figaro da bundan 2-3 hafta önce 29 Ekimde gerçekleştirilecek lansmanı haber vermişti. Bu iddia da Google’ın aynı gün düzenleyeceği Android etkinliği için davetiyeleri göndermesiyle birlikte daha fazla ihtimal kazanmıştı.

LG’nin bu cihazı uluslararası pazarda sunma gibi planlarının daha da olgunlaştığını öğrenmiş olmakla birlikte bu telefonun Türkiye’ye ne zaman geleceği konusunda henüz herhangi bir bilginin olmadığını belirtmek gerek. LG’nin üst sınıf telefonlarını Türkiye’ye getirme konusunda pek aceleci davranmadığını gördüğümüz şu ortamda LG Nexus 4’ün çabuk gelmesi bir hayli şaşırtıcı olur.

İlgili >> IBN Live

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER