Manşetler

LG XBOOM Go ve XBOOM AI ThinQ taşınabilir hoparlörler duyuruldu

LG Electronics XBOOM ses ürünleri serisinin lansmanını gerçekleştirdi. IFA 2018‘de gösterime sunulacak ürünler arasında XBOOM Go taşınabilir Bluetooth hoparlörler ve XBOOM AI ThinQ akıllı hoparlörler bulunuyor.

LG’nin belirttiğine göre, XBOOM mini CK99 ve diğer tüm hepsi-bir-arada ürünleri 1800 vattan başlayan ve 5000 vata kadar çıkan çıkış gücü üretme yeteneğine sahip. Böylelikle her bir ürün canlı parti ortamları için ideal hâle geliyor.

Pro DJ Wheel sayesinde, herkes bir DJ’e dönüşebiliyor, miksleme veya scratch atma gibi işlevleri yerine getirebiliyor, eğlenceli ışık efektleri oluşturabiliyor. XBOOM Go LG’nin güçlü ses yeteneklerini kucaklıyor. Dinleyicileri hem eşsiz tasarımı hem de rahatlığıyla yakalıyor. XBOOM Go hoparlörler temiz tizler ve genişletilmiş baslar sunuyor, aynı zamanda kompakt boyutlarına rağmen güçlü ve doğru ses çıkışı sağlıyor.

lg xboom ai thinq

XBOOM Go LG’nin, Qualcomm tarafından sunulan ve 24bit/576kbps kayıpsız ses sunan aptX HD teknolojisini destekleyen ilk ürünü. XBOOM Go modelleri çok renkli ortam aydınlatması ve aynı zamanda Grab-N-Go ve X-grip tutucularıyla çok yüksek taşınabilirlik ve kararlılık sunuyor.

XBOOM AI ThinQ hoparlörler ise Google Asistan‘ı barındırıyor ve işleri sesle halletmeye olanak sağlıyor. LG’nin Meridian ile olan iş birliği sayesinde iki şirketin ses tarafındaki deneyimi birleştiriliyor. Yüksek doğruluklu ses, çok açık vokaller ve hatasız baslar sunuluyor. Aynı zamanda kayıpsız Yüksek Çözünürlüklü Ses des sunuyor.

LG XBOOM Go taşınabilir Bluetooth hoparlörler ve XBOOM AI ThinQ akıllı hoparlörler önde gelen ülke pazarlarında satılacak. WK9 8 inç Akıllı Ekran da bu yılın sonlarına doğru satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER