Manşetler

LG X Power, X Mach, X Style, X Max ile X serisi zenginleşiyor

lg x power

lg x powerLG bu yılın başlarında X serisi akıllı telefonlarını çıkarmaya başlamıştı. Bu seri daha çok orta segment telefonlarla ilgilenen kitleleri ilgilendiriyordu. Şimdi LG, bu seriye dört yeni üye daha ekledi. LG X Power, X Mach, X Style ve X Max telefonlarının her biri kullanıcıların farklı ihtiyaçlarını karşılayacak teknik özellikler ile birlikte sunuluyor.

Öncelikle LG X Power’dan başlayalım. Adından da anlaşılacağı üzere, bu telefonun odak noktası pil ömrü. 7.9 mm. gibi ince sayılabilecek gövdesinde 4100 mAh gibi yüksek kapasiteli bir pil barındırıyor. Ayrıca PE+ hızlı şarj özelliğinin yardımıyla bu telefonun pili normal bir şarj aletine göre iki kat daha hızlı şarj ediliyor. 5.3 inç HD ekran, 1.3 GHz dört çekirdekli işlemci, 2 GB RAM, 13 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamera da diğer özellikler arasında bulunuyor.

lg-x-mach-160916LG X Mach ise hız odaklı bir telefon. Kategori 9 3CA LTE bağlantı desteği barındıran telefonda altı çekirdekli 1.8 GHz işlemci ve 3 GB RAM de bulunuyor. 5.5 inç QHD Quantum Dot ekran da bir diğer çekici özellik olarak dikkat çekiyor. 12.3 megapiksel arka kamerası 1.55 mikron sensörüyle düşük ışıklarda daha iyi görüntüler vadediyor. Önde de 8 megapiksel çözünürlüklü bir kamera mevcut.lg-x-160916-3

LG X Power ve diğerlerinin ne zaman çıkacağı belli değil

Diğer iki telefon; LG X Style ve LG X Max hakkında şu an için fazla detay verilmiyor, sadece gösterimleri yapılıyor. Gördüğümüz kadarıyla LG X Style çok ince bir gövde ve kavisli hatlarla tasarıma odaklanıyor. LG X Max ise bu dörtlü içinde en büyük ekranlısı olma özelliğini taşıyor.

Bu telefonların fiyatları ve piyasaya ne zaman çıkacakları henüz resmi olarak açıklanmadı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER