Teknoloji

LG yakında tanıtacağı yeni akıllı telefonunun adını açıkladı

LG yakında tanıtacağı yeni akıllı telefonunun adını açıkladı

LG yakında çıkacak telefonunun Wing adını taşıyacağını açıkladı. Bu telefon 14 Eylül’de düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacak. Cihazın bir mil üzerinde dönebilen iki adet ekran barındıracağına inanılıyor. Yakın zamanda yayınlanan bir tanıtım videosu da telefonun T şeklini almasını sağlayan bir kızak mekanizmasına sahip olduğunu gösteriyor.

Bir mil üzerinde dönebilen ekranlarına ek olarak, Wing ile ilgili haberler cihazın 5G desteğine sahip olacağını, üç adet arka kamera barındıracağını ve bunların arasında 64 megapiksel sensör bulunacağını da işaret ediyor. Cihaz Snapdragon 7 serisi işlemciyle çalışacak.

 

Cihaz LG’nin Explorer Project olarak adlandırılan projesinin ilk üyesi olacak. Explorer Projesi, şirketin “mobil cihazlarla etkileşim kurmanın yeni yollarını keşfetmek ve yerleşik kullanıcı normlarına meydan okumak” için yeni bir mobil kategorisi geliştirmeyi hedefliyor. LG, Wing’in “geleneksel akıllı telefonlarla yaratılması imkansız olan yeni ve farklı bir form faktörü ve mobil deneyim sunacağını” da dile getirdi.

LG’nin duyurusu 14 Eylül Pazartesi günü Türkiye saatiyle 17.00’de başlayacak ve Facebook sayfası üzerinden de canlı yayınlanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER