Teknoloji

LG Wing’in çıkış tarihi için farklı iddia

lg wing

LG Wing hakkındaki ilk resmi bilgiler gelecek hafta paylaşılacak. Geri sayım devam ederken, telefonun piyasaya çıkış tarihine dair farklı bir gündeme geldi. Güney Kore medyasında çıkan habere göre, Wing 5 Ekim’de satışa sunulacak. Daha önce çıkan haberlerde telefonun 25 Eylül’de piyasaya sürüleceği belirtilmişti.

LG’nin çift ekranlı yeni telefonu 14 Eylül’de resmen gözler önüne çıkacak. Bu etkinlikle birlikte akıllı telefona dair yeni ve resmi detaylar öğrenmek mümkün olacak. Ancak sızan videolar ve Evan Blass tarafından paylaşılan fotoğraflar sayesinde telefonun nasıl göründüğü şimdiden biliniyor.

Akıllı telefonda 6.8 inç büyüklüğündeki ana ekranın altında 4 inç büyüklüğünde ikinci bir ekran bulunduğu biliniyor. Telefonun kalbindeki Qualcomm Snapdragon 765G işlemciye ise 8 GB RAM’in eşlik edeceği belirtiliyor. LG Wing’in Güney Kore’de 2 milyon won (12 bin 578 TL) karşılığında satılacağı iddia edilse de, gerçek fiyatın bunun yarısı kadar olması daha muhtemel görünüyor.

LG Wing için 14 Eylül’de gerçekleştirilecek tanıtımın ardından seçilmiş kullanıcılarla yaklaşık 4 haftalık bir test sürecinin başlatılacağı belirtiliyor. Bu sürecin tamamlanmasıyla birlikte Wing, raflardaki yerini almış olacak. LG’nin sıra dışı tasarıma sahip telefonunu piyasaya sürmek için karmaşık bir yol seçtiği düşünülse de; şirket aynı yolu Güney Kore’de Velvet için de izlemişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER