Teknoloji

LG webOS smart TV’lere Özellik Paketi Güncellemesi geliyor

lg-webos-tv-ozellik-paketi-guncellemesi-150915

LG, “Özellik Paketi Güncellemesi” ile webOS 2.0’ın dört ana özelliğini ve artırılmış performansını tüketicilerin beğenisine ücretsiz olarak sunuyor.

LG webOS 1.0 Smart TV kullanıcıları, ücretsiz olarak dağıtılacak “Özellik Paketi Güncellemesi” ile webOS 2.0 platformunun dört ana özelliğine herhangi bir ücret ödemeden kavuşuyor. Geliştirilmiş LG webOS TV’ler Kanallarım, Hızlı Ayarlar, Giriş Seçici ve Canlı Menü sayesinde kullanıcılarına, daha sezgisel bir arayüz, kolay erişilebilir kısayollar, daha hızlı açılış süresi ve uygulamalar arasındaki geçişlerde daha hızlı tepki süresi sunarak çok daha iyi bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor.

Kanallarım, kullanıcıların favori canlı yayın kanallarını Başlatma Menüsü’ne yerleştirmesine olanak tanıyor. Hızlı Ayarlar, izleyicilerin webOS TV’lerini herhangi bir program izlerken rahatça ayarlamasını sağlıyor. Giriş Seçici ise bağlı cihazların anında kullanım için algılanmasına imkân veriyor. Ayrıca yükseltmeyle birlikte Canlı Menü’nün Kullanıcı Arayüzü (UI) de içerik aramayı daha sezgisel ve kolay hale getiriyor.

Akıllı televizyonlara yeni bir standart geliyor
LG’nin hayatımızdaki akıllı televizyonlarda en iyi kullanıcı deneyimini sunmaya odaklandığını dile getiren LG Ev Eğlence Sistemleri Kıdemli Başkan Yardımcısı, TV ve Monitör Grup Başkanı Lee In-kyu, “Bu ölçekte yapılan bir ücretsiz özellik paketi güncellemesi daha önce Smart TV endüstrisinde görülmedi. LG Smart TV kullanıcılarımız için yeni bir standart getirmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

21 Eylül’den itibaren, otomatik güncelleme seçeneğini tercih eden tüm webOS 1.0 TV kullanıcıları, özellik paketi güncellemesini otomatik ve ücretsiz olarak gerçekleştirebilecek. Eğer otomatik yükseltme seçeneği kapalıysa, kullanıcılar ekranlarında bir mesaj görerek güncellemenin adım adım anlatıldığı kılavuz yardımı ile işlemlerini kolayca gerçekleştirebilecek.

İLGİLİ HABERLER