Teknoloji

LG W41 sızıntısı ekranı ve dörtlü arka kamerayı gösteriyor

lg w41
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG geçtiğimiz kasım ayında tanıttığı W31 ve W31 Plus’ın ardından şimdi de W41 üstünde çalışıyor. Seride standart model W41 Pro ve W41 Plus adını taşıyan telefonların eşlik etmesi bekleniyor.

LG W41’e ait olduğu söylenen bir fotoğraf, ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşıldı. Bu fotoğraf, telefonda kamera delikli bir ekranın ve dörtlü bir arka kamera sisteminin bulunduğunu gösteriyor. Burada ana kamera görevini 48 megapiksel sensörün üstleneceği belirtiliyor. Parmak izi tarayıcısı da arka kamerada görülen unsurlar arasında yer alıyor.

Telefonun sol kenarında SIM kart yuvası bulunuyor. Sağ kenarda ise güç butonu ve ses kontrol tuşları görülüyor. Burada yer alan ekstra tuşun da Google Asistan’ı aktif h^le getirmek için kullanılma ihtimali bir hayli yüksek.

Evan Blass’ın paylaşımına göre, W41 bu özellikleri ve tasarımı Pro ve Plus versiyonlarıyla paylaşacak. Üçlüyle ilgili olarak bilinen detaylar şu an için bunlarla sınırlı.

LG W41 serisi için henüz bir açıklama gelmiş değil. Ancak son sızıntı Güney Koreli şirketten beklenen duyurunun yakında yapılabileceğini gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER