Teknoloji

LG W serisinin detayları ortaya çıkıyor

lg w
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG W adını taşıyan yeni akıllı telefon serisini yakında tanıtmaya hazırlanıyor. Seriye dair bazı detaylar ise sızıntılar sayesinde şimdiden gün yüzüne çıkmış durumda. Bu sızıntılara son olarak, telefonun arka plan tasarımını somut biçimde gösteren canlı bir fotoğraf eklendi.

Sızan fotoğrafta göze ilk olarak sol üst köşede bulunan üç lensli kamera modülü çarpıyor. Bu modülün hemen altında flaş yer alıyor. Panelin orta kısmında ise yuvarlak parmak izi tarayıcısı bulunuyor. Fotoğrafta telefonun kenarındaki güç butonunu ve ses kontrol tuşlarını görmek de mümkün oluyor. Alt kenarda micro USB girişi var gibi görünse de, bunun fotoğrafın açısından kaynaklanmış olması da muhtemel görünüyor. Panelin dokulu bir yüzeye ve değişken renkli bir tasarıma sahip olması da dikkat çekici bir diğer unsur oluyor.

W serisine ait olduğu söylenen görseller, daha önce de Amazon Hindistan tarafından paylaşılmıştı. Amazon’un paylaşımında W serisinin ilk üyesinde kullanıcılara üç farklı renk seçeneği sunacağı ve ekranında su damlası şeklinde bir çentiğin bulunacağı görülmüştü.

lg wLG W serisinin ilk üyesi enerjisini 4000 mAh kapasiteli pilinden alacak. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 439 veya MediaTek Helio P60 işlemcinin bulunması bekleniyor. Uygun bir fiyat karşılığında satışa sunulması kesin gibi görünen telefonun tanıtımı içinse biraz daha sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER