Teknoloji

LG Velvet tasarımı yayınlanan video ile detaylandırıldı [Video]

lg velvet tasarım

LG Velvet ile ilgili sızıntılarına ve ipuçlarına önümüzdeki birkaç hafta boyunca giderek daha fazla rastlayacağız gibi görünüyor. Tabii ki, LG de bunlara büyük katkıda bulunacaktır. Şirketin yeni yayınladığı bir video sayesinde, G serisinin yerini alacak LG Velvet hakkında daha fazla detay elde ediyoruz.

Belki LG Velvet içerdiği donanımlar bakımından en üst seviyede olmayabilir. Ancak bakanların gerçekten beğeneceği bir cihaz olma iddiasını taşıyor. En azından LG böyle olacağını düşünüyor.

Velvet için hazırlanan yeni videoda cihazın tasarımı hakkında birtakım detayları görüyoruz. Arkada yer alan kamera modülünün dışa çıkıntı yapmayacak biçimde, akan bir yağmur damlası gibi tasarlanması dikkat çekiyor. Ayrıca ön ve arka yüzeyin simetrik biçimde tamamlanması ve ince bir kenar çerçeve profilinde buluşmasını da LG’nin ilk kez denediğine tanık olacağız. Önde ise küçük bir damla çentik dikkat çekiyor. Burası da selfie kameraya ev sahipliği yapacak.

Bu yeni Android telefonu, son zamanlarda çıkan çoğu amiral gemisi telefonda gördüğümüz Snapdragon 865’in yerine Qualcomm Snapdragon 765G işlemci barındıracak. Bu durumda 2020 model amiral gemisi telefonlardan biraz daha aşağıda bir fiyata sahip olacaktır. Son zamanlarda parlak bir tablo çizmeyen LG mobil birimine de bir nefes alma imkanı tanıyabilir.

Siz LG Velvet’in tasarımını nasıl buldunuz? Bu cihazın rekabette şansı var mı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER