Teknoloji

LG Velvet tanıtım tarihi belli oldu

lg velvet

LG’nin yeni amiral gemisi telefonu LG Velvet’in tanıtım tarihi belli oldu. Şirket, Güney Kore YouTube kanalı üzerinde yayınladığı bir video ile yeni telefonun 7 Mayıs tarihinde tanıtılacağını açıkladı.

Yayınlanan videoda bir podyum ve onun üzerine düşen renkli damlaları görüyoruz. Bu damlalar bir araya gelerek LG Velvet’in arkasında gördüğümüz yağmur damlası biçiminde kamera modülünü ve tarz sahibi tasarımını oluşturuyor.

Tabii ki, LG daha önceki telefonlarında olduğu gibi, Velvet hakkında da şimdiye kadar birçok detayı açıkladı. Telefonun yağmur damlası biçimli üçlü kamera dizilimini zaten biliyorduk. Önü ve arkası simetrik olan kavisli cam tasarımı, Snapdragon 765 işlemcisi ve 5G desteği, kulaklık jakı barındırması da sözü verilen özellikler arasında yer alıyor.

Bilmediğimiz en önemli detay telefonun fiyatı ve bu telefonun Güney Kore dışında ne zaman tanıtılacağı olaca. LG’nin internet üzerinden gerçekleştireceği etkinlik, 6 Mayıs’ı 7 Mayıs’a bağlayan gece, Türkiye saatiyle 4’te başlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER