Teknoloji

LG V60 ThinQ’nun tanıtım tarihi için yeni iddia

lg v50 thinq v60

LG V50 ThinQ geçtiğimiz şubat ayında Barselona’da düzenlenen 2019 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2019) tanıtılmıştı. İddialara göre, bu akıllı telefonun takipçisi olması beklenen LG V60 ThinQ da MWC kapsamında gözler önüne çıkacak.

MWC 2020, şubat ayının sonlarında yine İspanya’nın Barselona şehrinde gerçekleştirilecek. Dünyanın en büyük mobil teknoloji etkinliği niteliğindeki MWC’de yine pek çok yeni akıllı telefon gözler önüne çıkacak. V60 ThinQ’nun da bu MWC 2020’de sahnedeki yerini alacak telefonlardan biri olacağı söyleniyor.

V60 ThinQ’nun da, tıpkı selefi gibi, 5G desteğine sahip olmasına kesin gözüyle bakılıyor. LG’nin yeni akıllı telefonu için Dual Screen adını taşıyan ve cihazı çift ekranlı hâle getiren aksesuarını da yenilemesi bekleniyor. Yenilenen Dual Screen’in kullanıcılara daha gelişmiş bir tasarım sunacağı belirtiliyor.

LG V60 ThinQ Snapdragon 865 ile gelecek

V60 ThinQ ile ilgili detaylar şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak akıllı telefonun kalbinde Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemcisinin bulunması ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

LG, MWC 2019’da V50 ThinQ ile birlikte G8 ThinQ ve G8s ThinQ modellerini de tanıtmıştı. Bu iki telefonun takipçilerinin V60 ThinQ ile birlikte gözler önüne çıkıp çıkmayacağı belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER