Teknoloji

LG V60 ThinQ bu sefer sızan basın fotoğrafında görüldü

lg v60 thinq

lg vLG’nin henüz duyurusu yapılmamış Android telefonu V60 ThinQ modeline ait olduğu iddia edilen basın fotoğrafı Android Headlines sitesi tarafından yayınlandı. Fotoğrafta cihazın küçük bir damla çentik barındırdığı görülüyor. Ayrıca özel bir Google Asistan düğmesi ve altın renkli çerçeve de dikkat çekiyor.

Her ne kadar sızıntıda doğrulanmasa da, cihazın iptal edilmiş olan Mobil Dünya Kongresi‘nin hemen öncesinde duyurulması bekleniyordu. Zaten telefonun üzerinde de 24 Şubat tarihi, yani MWC 2020’nin resmi olarak başlaması gereken tarih yazıyor.

Fotoğrafta cihazın arkası görünmüyor, ancak daha önceki bir sızıntı LG V60 ThinQ’nun arkasında dörtlü kamera dizisinin bulunduğunu, ayrıca dört adet mikrofon, 3.5mm kulaklık jakı gibi özellikler barındıracağını haber vermişti. 3.5mm kulaklık jakının bulunması, LG’yi amiral gemisi telefonunda bu bileşeni bulunduran sayılı üreticilerden biri yapıyor.

Ayrıca sızıntıya göre cihazın 5000 mAh kapasiteli pili bulunacak. Böylelikle geçen yılın 5G destekli LG V50 ThinQ modelinin 4000 mAh kapasiteli pilinin üstüne çıkılacak. Farklı kaynaklar, Android 10 ile çalışacak telefonun Snapdragon 865 işlemci ve 8 GB RAM barındıracağını da öne sürmüştü.

LG’nin çift ekran aksesuarının V60 ThinQ için de çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor. Yonhap geçtiğimiz aralık ayında bunun da MWC’de duyurulabileceğini kaydetmişti. LG, benzer bir aksesuarı daha önce de G8X modeli için duyurmuştu. Bu aksesuar sayesinde kullanıcılar bir cihazda aynı anda iki işi rahatlıkla yapma imkanı elde ediyor. Örneğin, bir ekranda YouTube videosu izlerken diğer ekranda da internette gezinebiliyor.

MWC 2020’nin iptal edilmesiyle birlikte, LG’nin de V60 ThinQ’yu ne zaman duyuracağı veya telefonun ne zaman satışa çıkacağı belli değil. LG, MWC’den çekildiğini açıklarken, 2020 mobil ürünlerini duyurmak için yakın gelecekte ayrı etkinlikler düzenleyeceğini kaydetmişti. Cihazın şubat sonunda tanıtım için hazırlandığını dikkate alırsak, söz konusu ayrı etkinlikler çok uzakta değildir diye düşünüyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER