Teknoloji

LG V40 ThinQ yılın üçüncü çeyreğinde resmiyet kazanabilir

lg v40 thinq
LG V30S ThinQ

LG yeni amiral gemisi telefonunu 2 Mayıs’ta tanıtmaya hazırlanıyor. Ancak dedikodular, Güney Koreli şirketin bu tarihin ardından da durmaya pek niyetinin olmadığını gösteriyor. Son sızıntılar, LG V40 ThinQ olarak anılan telefonun 2018 bitmeden piyasaya sürüleceğine dair haberleri kuvvetlendiriyor.

V40 ThinQ ile ilgili ilk haberler, geçtiğimiz aylarda gündeme gelmişti. O dönemde telefonun çıkışı için yılın son çeyreği işaret edilmişti. Ancak son sızıntı, hem bu tarihi daha öne çekiyor hem de telefonun kod isminin “Storm” olduğunu ortaya çıkarıyor.

Son sızıntıyı ortaya çıkaran ise ünlü duyumcu Evan Blass oldu. Blass, V40 ThinQ’in yaz sonunda veya sonbahar aylarında resmiyet kazanabileceğini dile getirdi. Bu da telefonun yılın dördüncü çeyreği yerine üçüncü çeyreğinde piyasaya sürülebileceği anlamına geliyor.

Ancak şirket için LG V40 ThinQ öncesinde bir durak daha var gibi görünüyor. Blass, Güney Koreli teknoloji devinin V30S ThinQ ve V40 ThinQ’in arasında LG V35 ThinQ adını taşıyan bir modeli daha duyurabileceğini belirtiyor. Ünlü duyumcu, V35 ThinQ’in tanıtımı için de 2 Mayıs’ta gerçekleştirilecek LG G7 ThinQ etkinliğini işaret ediyor.

İLGİLİ HABERLER