Teknoloji

LG V40 ThinQ sızıntısı gizlenebilen çentik ve üç arka kamerayı doğruluyor

lg v40 thinq

LG V40 ThinQ, ekim ayında resmiyet kazanacak akıllı telefonlar topluluğunun üyeleri arasında bulunuyor. Tanıtım etkinliği için bekleyiş devam ederken, telefonla ilgili sızıntılar da hız kesmeden sürüyor. Bu sızıntıların sonucusu, ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılan bir fotoğraf oldu.

Söz konusu fotoğraf, akıllı telefonun hem ön hem de arka panelinin detaylı biçimde görülmesini sağlıyor. Fotoğrafta dikkat çeken ilk nokta, akıllı telefonun ekranının üstündeki çentiğin yazılım yoluyla gizlenebilmesi oluyor. Kalınlaştırılan durum çubuğunda hem mobil operatör AT&T’nin ismi hem de NFC logosu görülebiliyor.

Akıllı telefonun arkasında ise uzun süredir konuşulan ve varlığına dair işaretler daha önce de görülen üç lensli arka kamere modülü göze çarpıyor. Huawei P20 Pro ve Samsung Galaxy A7 (2018) gibi üç arka kameraya sahip telefonların aksine V40 ThinQ, yatay bir arka kamera modülü taşıyor. Bunun işleyiş bakımından fark yaratması beklenmese de, telefonun daha kolay fark edilmesine yardımcı olacağı söylenebilir.

Yeni LG V40 ThinQ sızıntısı, daha önceki sızıntılarda fark edilmeyen yeni bir butonu da gösteriyor. Söz konusu butonun Google Asistan‘ı hızlı bir şekilde aktif hâle getirmek için kullanılması öngörülüyor. Bu sızıntı ve öngörülerin doğruluğundan emin olmak içinse 4 Ekim tarihine kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER