Teknoloji

LG V40 ThinQ sızıntısı 8 GB RAM taşıyan versiyonu gösteriyor

lg v40 thinq

LG V40 ThinQ iki hafta sonra resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliğine doğru geri sayım sürerken, akıllı telefona dair yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Kaynakların telefona ait olduğu söylenen özellik listesi üzerinden verdiği bilgiye göre, akıllı telefonun baz modelinde 6 GB bellek bulunacak. Buna ek olarak, kullanıcılara 8 GB RAM seçeneği de kullanıcıların karşısına çıkacak.

LG V40 ThinQ, 8 GB RAM’i büyük ihtimalle 128 GB dahili depolama alanı eşliğinde sunacak. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 845 yonga setinin olması ise şimdiden kesin gibi görünüyor. Telefona enerjisini ise 3300 mAh kapasiteli pilin vereceği belirtiliyor.

LG V40 ThinQ ile V35 ThinQ arasındaki temel farklar ise daha görünür noktalarda olacağa benziyor. Akıllı telefonda 6.4 inç büyüklüğünde çentikli bir ekranın bulunması bekleniyor. Bu çentiğin ahize hoparlörüyle birlikte 8 ve 5 megapiksel çözünürlüklü iki kameraya ev sahipliği yapacağı belirtiliyor. Cihazın arkasında ise 16, 12 ve 8 megapiksel çözünürlüklü üç kameranın yer alması öngörülüyor. 16 megapiksel lensin ana kamera olması, 12 megapiksel kameranın geniş açı sağlaması ve 8 megapiksel lensin de telefoto özelliği taşıması bekleniyor.

LG V40 ThinQ, 4 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun ekim ayının ikinci yarısı itibarıyla da raflardaki yerini alacağı düşünülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER