Manşetler

LG V40 ThinQ için ilk resmi paylaşım geldi

lg v40 thinq

LG V40 ThinQ, 4 Ekim’de tanıtılacak. Ancak LG en yeni amiral gemisi telefonunun üstündeki örtüyü kaldırmak için daha fazla beklemedi ve telefonu detaylı biçimde gösteren bir video yayınladı.

LG V serisi ilk üyesi olan V10’dan bu yana ana akımın bir parçası olurken, V40 ThinQ serinin çizgisinde bir değişimi temsil ediyor. Akıllı telefonda, sızıntılarda belirtildiği gibi, toplamda beş adet kamera bulunuyor. Bu kameralardan üçü telefonun arkasında, ikisi ise önünde yer alıyor.

Videoda telefonun teknik özellikleriyle ilgili olarak pek fazla detay verilmiyor. Dolayısıyla cihazda kullanılan işlemci ve kameraların teknik özellikleri hâlâ bilinmezliğini koruyor. Ancak akıllı telefonda 6.4 inç büyüklüğünde bir ekranın bulunacağı şimdiden biliniyor. Tıpkı V30 gibi ince ve hafif bir tasarıma sahip olduğu anlaşılan telefonda çerçevenin küçülmesi dikkat çekiyor. LG tasarımı sayesinde ortaya tek elle kullanımı kolay ve rahat bir cihazın çıktığını vurguluyor.

LG V40 ThinQ için hazırlanan kısa videoda akıllı telefonun beş kamerasının bulunmasına vurgu yapılıyor. Videoda telefonun ön panelini görmek mümkün olmasa da, kısa süre önce Evan Blass tarafından paylaşılan bir sızıntı cihazın ekranının üzerinde bir çentik olduğunu göstermişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER