Teknoloji

LG V35 ThinQ sızıntısı telefonun tasarımını gözler önüne seriyor

lg v35 thinqLG G7 ThinQ hafta içinde resmiyet kazanmıştı. G7 ThinQ’nun sırasını savmasının ardından LG’nin müstakbel telefonlarına dair bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Güney Koreli şirketin LG V35 ThinQ adını taşıması beklenen yeni telefonuna ait taslak görüntüleri ortaya çıktı.

Söz konusu görseller, Android Headlines sitesi tarafından yayınlandı. Sitede görsellere “güvenilir bir kaynak” aracılığıyla ulaşıldığı belirtildi. Fotoğraflarda çift lensli arka kamera kurulumunun, büyük ekranın, ince ekran çerçevesinin varlığı ve ekran üzerinde çentiğin olmaması göze çarpıyor. Çift lensli kurulumun çözünürlüğünün 16 megapiksel olduğu belirtilirken, ekran büyüklüğünün de 6 inç olduğu söyleniyor.

Arka paneldeki parmak izi tarayıcısı ve cam arka panel de fotoğraflarda dikkat çeken unsurlar arasında bulunuyor. Görseldeki cihazın renginin ise gri ya da siyah olduğu görülüyor.

Telefonun tasarımı LG V30S ThinQ’ya fazlasıyla benziyor. Şirketin bu yıl içinde LG V40 ThinQ isimli bir telefonu da çıkaracağı söyleniyor. Dolayısıyla büyük değişikliklerin bu cihaza saklanmış olması da ihtimal dahilinde yer alıyor.

Sızan görsellere bileşenlerle ilgili olarak herhangi bir bilgi eşlik etmiyor. Şirketin G7 ThinQ’da OLED ekran paneli tercih etmemesinin altında da OLED panelleri V serisine ayırmasının yattığı söyleniyor. LG V35 ThinQ hakkındaki bilgilerin önümüzdeki dönemde biraz daha yoğun biçimde etrafta dolaşması muhtemel görünüyor.

İLGİLİ HABERLER