Teknoloji

LG V35 ThinQ sızıntısı çentiksiz ekranı işaret ediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:
lg v35 thinq
LG V30S ThinQ

LG’nin de HTC’nin yolundan gideceği ve amiral gemisi telefonlarının sayısını azaltacağı yönündeki iddialar daha önce gündeme gelmişti. Ancak son işaretler, bu iddiaların pek doğru olmadığını gösteriyor. V30 serisini modifiye etmekten henüz vazgeçmemiş gibi görünen Güney Koreli şirket V30 ve V30S ThinQ’nun yanına yeni bir cihaz eklemeye planlıyor. LG V35 ThinQ adını taşıması beklenen cihaza ait olduğu söylenen özellik listesi de önemli ipuçları veriyor.

LG V30 ve V30S ThinQ, hem tasarımları hem de bileşenleri itibarıyla 2017’ye ait telefonlar gibi görünüyor. İkilinin taze üyesi V30S’te Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti ve 6 inç büyüklüğünde 2880 x 1440 piksel çözünürlüklü OLED ekran bulunuyor. Söz konusu ekranda çentik yer almıyor.

V35 ThinQ ise özellikleriyle 2018’deki yaygın trendleri ve güncel teknolojiyi yansıtacak bir telefon olacak gibi görünüyor. Telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 845 yonga setinin bulunması bekleniyor. Telefonun arkasında biri geniş açılı olmak üzere 16 megapiksel çözünürlüklü iki lensin olacağı, önünde ise 8 megapiksel çözünürlüklü bir lensin yer alacağı belirtiliyor. Telefona enerjisini 3000 mAh kapasiteli pilin vereceği ifade edilirken, sızıntılarda OLED ekrandan bahsedilmiyor.

Söz konusu bileşenler LG G7 ThinQ’da bulunan bileşenlerle hemen hemen aynı gibi görünüyor. Ancak V35 ThinQ’da 6 inç büyüklüğünde 2880 x 1440 piksel çözünürlüklü bir ekranın bulunması bekleniyor. Şirketin tercihini OLED yerine MLCD+’tan yana kullanacağı belirtilirken, mevcut işaretler ekranın üzerinde bir çentiğin bulunmayacağını gösteriyor.

LG V35 ThinQ hakkındaki sızıntıların önümüzdeki dönemde biraz daha artması şaşırtıcı olmayacaktır. Akıllı telefonun yaz mevsiminde tanıtılması muhtemel görünüyor.

İLGİLİ HABERLER