Teknoloji

LG’den V35 tabanlı yeni bir Signature Edition telefonu

lg v35 signature edition
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg v35 signature editionLG Signature Edition serisi cihazlarıyla pazarda ultra üst sınıf akıllı telefon boşluğunu kapatmaya devam ediyor. Geçen yıl V30’un modifiye edilmiş bir versiyonu ile başlayan seriye son olarak, seramik kaplamalı ve 1800 dolar civarında yurt dışı satış fiyatlı LG V35 Signature Edition eklendi.

Serinin ikinci telefonu, LG V35’in seramik gövdeli bir versiyonu olma özelliğini taşıyor. Geçtiğimiz mayıs ayında yurt dışında 900 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulan LG V35, genel olarak LG G7 ThinQ‘nun teknik özelliklerini V30’un gövdesinde sunan bir cihaz olmuştu.

Telefonun arka yüzü zirkonyum seramikle kaplı. LG, bu materyalin çizilme-işlemez seviyesine yakın bir sağlamlığa sahip olduğunun altını çiziyor. İlk model gibi, bu yeni model de 1999800 Kore wonu fiyat etiketiyle sunuluyor. Bu da güncel kurda 1790 dolar ya da yaklaşık 8745 TL’ye denk geliyor. Bu telefondan sadece 300 adet üretilecek ve 13 Ağustos tarihinde yurt dışında satışa sunulacak.

Bu sefer telefonun siyah ya da beyaz renk seçenekleri bulunuyor. Aynı zamanda telefonu satın alanlara B&O’nun Beoplay H9i kulaküstü kulaklıkları da hediye ediliyor. Bu ürünün 500 dolar civarında bir yurt dışı satış fiyatı bulunuyor. Böylelikle telefonun yüksek fiyat algısı biraz olsun kırılacaktır. Bu arada seramik kaplamanın üstüne özel işleme imkanı da sunuluyor.

Cihazın teknik özelliklerinden de bahsedecek olursak; standart V35 ile aynı görünüyor. Snapdragon 845 işlemci, 6 GB RAM, 6 inç Quad HD+ ekran ve 256 GB dahili hafıza gibi özellikleri bünyesinde barındırıyor.

İLGİLİ HABERLER