Teknoloji

LG V30 31 Ağustosta Berlin’de tanıtılacak

LG V30, yılın ikinci yarısının merakla beklenen Android telefonları arasında yer alıyor. Akıllı telefonun tanıtım tarihine dair spekülasyonlar bir süredir etrafta dolaşıyordu. LG V30 tanıtım tarihi konusunda tahminleri yanıltmadı.

LG’nin V30’u 31 Ağustosta Berlin’de düzenleyeceği etkinlikte tanıtacağı iddiası kısa süre önce gündeme gelmişti. Ancak şirket bu iddialara karşı resmi bir açıklama yapmamıştı. LG basın kuruluşlarına gönderdiği davetiyeyle telefonun tanıtım etkinliğini 31 Ağustosta gerçekleştireceğini doğruladı.

lg v30 tanitim tarihiIFA 2017’in kapıları resmi olarak 1 Eylülde açılacak. Ancak pek çok şirket, IFA etkinliklerini resmi açılış öncesi gerçekleştiriyor. Dolayısıyla LG’nin de böyle bir tarih seçmesine şaşırmamak gerekiyor. Berlin’de düzenlenecek etkinlikte V30 dışında başka bir telefonun ya da cihazın tanıtılıp tanıtılmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

LG V30 Galaxy Note 8 ve Nokia 8 gibi cihazlarla rekabete girecek

V30’un tanıtımından kısa bir süre sonra eylül ayı içinde satışa sunulması bekleniyor. V30, piyasaya çıktığında Nokia 8 ve Samsung Galaxy Note 8 gibi Android telefonlarla rekabete girecek. Nokia 8 16 Ağustos, Galaxy Note 8 ise 23 Ağustos tarihinde tanıtılacak. Bu iki amiral gemisi Android telefonun yanı sıra iPhone 8 de LG V30’un rakipleri arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER