Teknoloji

LG V30 bu sefer pazarlama malzemelerinde görüldü

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg v30LG V30’un bu ay sonunda resmiyet kazanması bekleniyor. Bu telefonu merakla bekleyenler için epey malzeme sızıyor. Bu da onları memnun ediyor olmalı. LG, katılımcıların LG telefonlarıyla bir şeyler çektiği yaratıcı yarışmalar düzenlemek için her yıl Joseph Gordon-Levitt’i görevlendirir. Bu yıl da durum farklı olmadı.

Bu yıl iki taraf yeniden bir araya geldi. Düzenlenen içerik yarışmasına gönderilen videolara baktığımızda henüz duyurusu yapılmamış, ancak LG V30 olduğunu düşündüğümüz bir cihaz da görülüyor. Droid Life, 31 Ağustosta resmen tanıtılması beklenen telefona dikkat çekiyor.

Söz konusu yarışma 31 Temmuz tarihinde sona erdi ve gönderilen videolar yayınlanmaya başladı. Videolarda görülen telefon, geçtiğimiz günlerde kullanım kılavuzu sayesinde görülen telefonun taslağıyla uyumlu görülüyor. Yukarıdaki fotoğrafta telefonun arkasında, tıpkı V20’de olduğu gibi çift ana kamera ve parmak izi okuyucusunun bulunduğu görünüyor.

Bu telefonu selefiyle ayıran en önemli nokta ise sözü edilen OLED ekran olacak gibi görünüyor. LG V20’de LCD ekran kullanılmıştı. Ayrıca telefonun ekran çerçevesinin epey dar olduğunu da görüntülerden anlıyoruz.

Her ne kadar düşük kalitede olsa da, söz konusu görüntüler sızıntıların nispeten doğru olduğunu gösteriyor. Joseph Gordon-Levitt sağolsun, sayesinde LG’nin kendi hazırladığı pazarlama materyallerini görme ve yeni telefonu resmi tanıtımdan önce biraz daha öğrenme şansı yakalamış olduk.

İLGİLİ HABERLER