Teknoloji

LG V30’a ait resmi basın fotoğrafı ortaya çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg v30LG’nin yeni amiral gemisi telefonu V30, tam iki hafta sonra resmen gözler önüne çıkacak. Ancak sızıntılar sayesinde şimdiden telefonun pek çok özelliği biliniyor. Son LG V30 sızıntısı, telefonun tüm hatlarının görülmesini sağlıyor.

V30’un resmi basın fotoğrafı, ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşıldı. Dolayısıyla fotoğrafın gerçek olma ihtimalinin bir hayli yüksek olduğu söylenebilir. V30 ilk bakışta LG’nin geçtiğimiz şubat ayında duyurduğu LG G6’nın düzeltilmiş ve daha çekici hâle gelmiş bir versiyonu gibi görünüyor.

V30’un 2:1 görüntü oranına sahip bir ekran taşıması ve G6 ile aynı boyutlarda olması bekleniyordu. Blass tarafından paylaşılan fotoğraf, bu beklentiyi doğruluyor. Serisinin bugüne kadarki en şık cihazı olacak gibi görünen V30, parlayan metal kenarları ve minimalist ön ile arka panelleriyle şimdiden göz dolduruyor.

LG V30 31 Ağustosta resmiyet kazanacak

LG V10 ve V20 de güçlü telefonlardı. Ancak bu cihazlar kamera ve ses performanslarıyla fark yaratmıştı. V30 ise bu formüle tasarımı da ekleyecek gibi görünüyor. LG’nin yeni akıllı telefonu 31 Ağustosta resmen gözler önüne çıkacak.

İLGİLİ HABERLER