Manşetler

LG V20 6 Eylülde düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak

lg v20

lg v20LG 6 Eylül tarihinde ABD’nin San Francisco şehrinde düzenleyeceği bir etkinliğin davetiyelerini göndermeye başladı. Söz konusu etkinlikte bu hafta başında ilk detayları açıklanan LG V20 resmiyet kazanacak.

Davetiyede katılımcılara “play more”, yani “daha fazla oyna” şeklinde bir sloganla davet geçiliyor. Aynı zamanda “ikinci hikaye başlıyor” deniliyor. LG, 2016’nın ilk amiral gemisi LG G5 ile “oyun” temasını ön plana çıkarmıştı. LG V20 ile de bu çizgi sürdürülecek gibi görünüyor.

LG, daha önce 2015’in ikinci amiral gemisi telefonu LG V10’u takip edecek bu telefonda Android 7.0 Nougat’ın yüklü olarak geleceğini açıklamıştı.

Geçen yılın telefonu V10’un iki ekranı vardı; bunlardan bir tanesi 5.7 inç QHD ekran iken, diğer daha küçük boyutlu ve sürekli açık bir ekran olma özelliğini taşıyordu. Ayrıca önde iki adet beş megapiksel kamera yer alıyor ve bunlar sayesinde görüş açısı daha da artırılıyor. Kameralar ile etkileyici selfie fotoğraflar çekmek mümkün oluyordu.

LG V20’nin ekran çözünürlüğünün V10’unkine göre biraz daha düşük olacağı söylenirken, diğer özellikler muhtemelen G5 ile aynı seviyede olacaktır. Her şey 6 Eylül tarihinde netleşecektir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER