Teknoloji

LG V20 sızıntısı 4000 mAh kapasiteli bataryayı işaret ediyor

lg v20LG, V serisinin yeni üyesi V20’yi yarın (6 Eylül) tüm hatlarıyla resmi olarak görücüye çıkaracak. Daha önce telefonun bazı yönlerine dair çeşitli ipuçlarını paylaşan Güney Koreli şirket, telefonda en iyi video ve ses deneyimini sunmayı vadediyor. Bu ipuçlarının ardından akıllara gelen ilk soru ise LG’nin bu vaadi nasıl yerine getireceği oluyor.

Çin kaynaklı son özellik sızıntıları ise bu vaadin nasıl gerçekleşeceği konusunda bazı ipuçları veriyor. 32-bit ses desteği sunacağı daha önce açıklanan V20’nin arkasında 16 megapiksel çözünürlüklü çift kameralı kurulumun bulunacağı söyleniyor.

LG V20 için bahsi geçen diğer özellikler ise günümüzün amiral gemisi telefonda karşılaşılması beklenenleri yansıtıyor. Akıllı telefonda 5.7 inç Quad HD çözünürlüklü ekran bulunacağı söyleniyor. Qualcomm Snapdragon 820 işlemciye 4 GB RAM’in eşlik edeceği belirtiliyor. 4000 mAh kapasiteli batarya ise söz konusu müstakbel özellik listesinin en dikkat çekici noktası olmayı başarıyor.

LG büyük pillere yabancı bir şirket değil. Şirket kısa bir süre önce pil konusunda parametreleri sarsan X power modelini piyasaya sürmüştü. Ancak bu kadar büyük pile sahip bir amiral gemisi telefonla karşılaşmanın pek sık rastlanan bir durum olmadığı da gerçek. Sadece Samsung’un Active serisi telefonlarında büyük pillere yer verilmişti.

LG V20 23 Eylülde satışa sunulabilir

LG V20, yarın (6 Eylül) resmen tanıtılacak. Böylelikle batarya kapasitesinin gerçek boyutu konusunda somut bilgi sahibi olmak mümkün hâle gelecek. Akıllı telefonun 23 Eylülde yurt dışında piyasaya çıkması öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER