Teknoloji

LG V20 sızıntısı yurt dışı çıkış tarihi ve satış fiyatını ortaya çıkardı

lg v20Günümüzde henüz resmiyet kazanmamış bir akıllı telefonu, tableti veya akıllı saati gizli tutmak pek kolay değil. Çoğu zaman üreticiler rekabetten sakınmak için cihazı tamamen gözlerden uzakta tutmak istiyor. Ancak bazı durumlarda sızıntılar beklenti oluşturarak şirketi ekstra pazarlama faaliyetinden kurtarabiliyor. Kimi zaman da bu süreç tersine işleyebiliyor ve sızıntılar cihaza yönelik heyecanı aşağıya çekebiliyor.

LG V20 ile ilgili son sızıntılar, her iki görüşe de hizmet ediyor gibi gözüküyor. Özellikle LG G5’in modüler kasasına yönelik reaksiyonun muğlaklığı, Güney Koreli üreticinin yeni akıllı telefonuna dair haberlere yorum getirmeyi zorlaştırıyor.

Bir Reddit kullanıcısı, T-Mobile’ın LG V20 için hazırladığı çıkış planından alındığını iddia ettiği bazı detayları paylaştı. Amerikan mobil operatörünün telefonu 14 Eylül itibarıyla ön siparişe çıkaracağını öne süren Reddit kullanıcısı, sevkiyat başlangıcı içinse 23 Eylülü işaret etti. Akıllı telefonun ABD’deki fiyat etiketinde ise 650 dolar yazacağı öne sürüldü. Üst segmentte konumlanan Galaxy Note 7’nin ABD’deki fiyat etiketinde 850 dolar yazması nedeniyle V20 için ortaya atılan rakamın kulağa şaşırtıcı geldiğini belirtmek gerekiyor.

Sızıntıda V20’nin piyasaya çıkış tarihi ve fiyatının yanı sıra modüllerine ilişkin bilgiler de veriliyor. Ekstra batarya ve geliştirilmiş el tutacağı gibi modüllerle birlikte “Bellek Modülü Eklentisi” olarak adlandırılan bir aksesuardan da bahsediliyor. Bütün bunlar V20’nin, tıpkı LG G5 gibi, modüler bir tasarıma sahip olması ihtimalini artırıyor.

LG V20 Android 7.0 Nougat ile geliyor

V20’nin kutusundan Android 7.0 Nougat ile çıkacak ilk telefon olduğu daha önce açıklanmıştı. LG, telefonda 32-bit Quad DAC ses sistemi bulunduğunu da doğrulamıştı. V20, 6 Eylülde San Francisco’da düzenlenecek bir etkinlikle resmen gözler önüne çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER