Teknoloji

LG V20 sızıntısı ikinci ekranın varlığını koruduğunu gösteriyor

lg v20LG V20, 6 Eylülde resmi olarak görücüye çıkacak. Akıllı telefona dair bazı bilgiler bizzat LG tarafından paylaşıldı. Ancak bu durum çeşitli sızıntıların ortalıkta dolaşması için herhangi bir engel teşkil etmiyor. Yayınladığı sızıntı haberlerindeki yüksek isabet oranıyla tanınan “duyumcu” Evan Blass, V20’ye ait olduğunu söylediği yüksek çözünürlüklü bir fotoğrafı Twitter hesabı aracılığıyla paylaştı. Fotoğraftaki cihaz tasarımı itibarıyla biraz “standart” gözükürken, ana ekranı kalabalıklaştırmaktan kaçınılmış olması göze çarpıyor. Fotoğraf, LG’nin V10’da da yer verdiği ikinci ekrana bağlılığını sürdürdüğünü de gösteriyor.

İkinci ekran telefonda, tahmin edilen fonksiyonu yerine getiriyor. Ana akıllı telefon ekranının üst kısmına yerleştirilen ve daima açık olan bu ekran üzerinden bildirimleri, bileşenleri ve diğer yararlı bilgileri rahatlıkla görmek mümkün oluyor.  Bazı LG V10 incelemelerinde ikinci ekranın gereksiz olduğuna dair yorumlara rastlansa da, LG’nin ekranın varlığından dolayı memnun olduğu anlaşılıyor.

LG V20 kılıf üreticisinden gelen sızıntıyla daha da net görülüyor

Ortaya çıkan bir diğer sızıntı ise LG’nin yeni amiral gemisi telefonunun tasarımı ve bileşenleri konusunda daha da net bir fikir edinmeyi sağlıyor. Kılıf üreticisi Ballistic’in imzasını taşıyan Elsa Jewel kılıfla kaplanmış olarak gözüken V20’nin çift arka kamerası ve parmak izi tarayıcısı somut biçimde görülüyor.

LG’nin yeni gözdesi V20 ile ilgili diğer detaylar 6 Eylülde resmi olarak açıklanacak. Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle piyasaya çıkacak ilk telefon olması, V20’ye ayrı bir değer kazandırıyor.

İLGİLİ HABERLER