Teknoloji

LG V20 en iyi ses ve görüntü deneyimini vadediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg-v20-100816-2LG, en yeni amiral gemisi telefonu V20 ile ilgili bazı detayları resmi duyuru öncesinde paylaşıyor. Akıllı telefonun 32-bit Hi-Fi Quad DAC ses özelliğine sahip ilk telefon olacağı daha önceden açıklanmıştı. V20, kutusundan Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çıkacak ilk telefon olma özelliğini de taşıyor.

LG V20, 6 Eylülde ABD’nin San Francisco şehrinde düzenlenecek bir etkinlikle görücüye çıkacak. Şirket, bu etkinlikten bir gün sonra, yani 7 Eylülde, anavatanı Güney Kore’de de bir tanıtım etkinliği düzenleyecek. Söz konusu etkinlik için hazırlanan davetiyede yer alan bir cümle ise LG’nin yeni telefonu konusunda ne kadar iddialı olduğunu somut biçimde gösteriyor.

Davetiyede akıllı telefonun en iyi görüntü ve ses deneyimini sunacağı iddia ediliyor. Ses kalitesi konusundaki iddia, 32-bit Quad DAC’nin varlığının açıklanmasıyla somut biçimde desteklenmişti. Davetiyede yer alan cümle, LG’nin yeni amiral gemisinin video kaydı ve gösterimi konusunda da benzer bir yerde duracağını gösteriyor.

lg v20İnternete sızan görüntüler, V20’nin de, tıpkı LG G5 gibi, çift arka kameraya sahip olabileceği izlenimini veriyor. Ancak genel beklenti, V20’nin kamera yetenekleri konusunda LG G5’ten daha önde yer alması yönünde. Akıllı telefonun selefi LG V10’da bulunan manuel video kayıt modunu da barındırması bekleniyor.

LG V20 23 Eylülde satışa sunulabilir

LG V20’nin ABD’de 23 Eylülde satışa sunulabileceğine dair haberler de kısa bir süre önce gündeme gelmişti. Bu iddia ve dedikoduların doğruluğu ise 6 Eylülde anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER