Teknoloji

LG UltraFine 5K Display monitörü şimdi iPad Pro ile uyumlu

lg ultrafine 5k display

LG 27 inç UltraFine 5K Display adlı monitörünün güncellenmiş bir versiyonunu duyurdu. Bu monitör serisi Apple’ın mevcut nesil MacBook Pro’ları için önerdiği en iyi seçenek olarak biliniyor. Ancak son birkaç aydı bu ürünü piyasada bulmak pek mümkün olmuyordu.

Yeni model 94 vatlık güç dağıtımını destekliyor. Aynı zamanda Thunderbolt 3’ün yanı sıra USB-C bağlantı desteğini de sunuyor. Bu da 2018 model iPad Pro ile de USB-C üzerinden çalışabileceğini gösteriyor. Ne var ki, çözünürlük desteği konusunda herhangi bir bilgi verilmiyor.

Diğer açılardan ürünün selefleriyle tıpatıp aynı olduğunu söyleyebiliriz. LG’nin UltraFine Display monitörleri genellikle çok iyi kalitedeki paneli ve macOS işlevlerine sunduğu doğal desteğiyle bilinir. Uyumlu bir dizüstü bilgisayarla True Tone bile kullaılabilir. Tasarımının çok göz alıcı olduğu söylenemez. Fiziksel kontrolleri olmadığı için Windows bilgisayarlar için de uygun seçenek değil gibi görünüyor.

LG daha önce de UltraFine 4K’ın 24 inç versiyonunu tanıtmıştı. Bu, daha önce tanıtıla 21.5 inç monitörden daha büyük boyutlu olsa da, daha düşük çözünürlüğe sahip. UltraFine 5K Display’in yeni versiyonu yurt dışında, Apple Store ve Apple web sitesinde 1299 dolarlık fiyat etiketiyle satılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER