Manşetler

LG Türkiye yeni IT ve medya ürünlerini görücüye çıkardı

lg akıllı telefon

lg-logo-mwc-2015LG Türkiye, gerçekleştirdiği etkinlikle yeni monitör, projektör ve medya ürünlerini gözler önüne çıkardı. Etkinliğe LG Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, IT ve Medya Ürünleri Pazarlama Bölüm Başkanı Kangpil Choi ve IT Ürünleri Satış Müdürü Ekin Doğan katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Calvin Cho, IT ve medya ürün gamına yeni modelleri kamuoyuyla tanıştırmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Cho, yeni ürünlerin inovatif bir konsept sunduğuna dikkat çekti ve kullanıcıların eşsiz bir deneyim yaşayacağına inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.

Kangpil Choi, LG olarak görücüye çıkardıkları ürünlerin kendileri için büyük bir önem taşıdığını dile getirdi. Choi, yeni ürünlerinin tasarımları, rahat kullanılabilirlikleri ve özellikleriyle sektöre yeni bir nefes getirmesini umduklarını belirtti. Ekin Doğan ise yeni ürünlerinin hem kaliteleri hem de yenilikçi tasarımlarıyla göz doldurmasını istediklerini ifade etti.

LG Türkiye dikkat çekici ürünler sunuyor

Özellikle oyun severler tarafından merakla beklenen LG 34UC79G monitör, etkinliğin ön plana çıkan ürünü oldu. LG LOUDR FH6, LG Mini Audio OM7560 ve LG FH2 LOUDR hoparlörler ve batarya ömrüyle dikkat çeken LG PH450UG projektör de etkinlikte tanıtıldı.

lg-34uc79g-031116LG’nin oyun severler için özel olarak geliştirdiği 34UC79G monitör, 144 Hz yenileme hızı sayesinde akıcı grafiklerle oyun oynamayı mümkün kılıyor. Kavisli yapısı sayesinde gizli kalan alanları da gösteren monitör, oyunculara daha hızlı hareket imkanı sunuyor.

Dünyanın ilk 144Hz IPS 21:9 UltraWide monitörü olan 34UC79G, IPS teknolojisi sayesinde ekranın her yerden aynı canlılık ve netlikle görülmesini sağlıyor. AMD FreeSync teknolojisiyle uyumlu olan monitör, böylelikle ekran kartıyla senkronizasyon problemi yaşandığı sırada görülen kopmaları önlemiş oluyor.

LG’nin hem evde hem de mekanlarda kullanım için tasarladığı LOUDR FH6 hoparlör, çift yollu 600W’lık ses çıkışı barındırıyor. Müziğin ritmine göre yanan 64 farklı kombinasyona sahip ışık çizgileriyse ses deneyimine görsel bir boyut kazandırıyor ve evlerde kulüp atmosferi oluşturulmasını mümkün kılıyor.

lg turkiye hoparlorÜç farklı mobil cihaza bağlanabilen LG LOUDR FH6, uyku pozisyonunda olsa bile Bluetooth üzerinden müzik gönderildiğinde otomatik olarak devreye giriyor. Hoparlörün üzerinde bulunan özel diske dokunulduğunda ise farklı ses efektleri duyulabiliyor. Hoparlör LG TV’lere kablo olmadan bağlanabiliyor.

Etkinlikte tanıtılan bir diğer hoparlör olan LG Mini Audio OM7560 ise 1000W’lık ses çıkışına sahip. DJ efektleri, otomatik DJ, DJ paylaşımı, karaoke, Bluetooth uygulaması, müzik kutusu, TV ses senkronizasyonu, otomatik müzik oynatma gibi özellikler barındıran hoparlör, çift USB girişi taşıyor.

50W’lık ses çıkışına sahip LG FH2 LOUDR hoparlör de bavul tipi tasarımıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Hoparlör teleskopik kolu sayesinde her yere rahatça taşınabiliyor. LG FH2 LOUDR, 15 saatlik bir kullanım süresi sunuyor.

lg-turkiye-projektor-031116LG’nin etkinlikte tanıttığı PH450UG projektörü ise Ultra-Short Throw özelliği sayesinde kısa mesafelerde bile yüksek görüntü kalitesi sunuyor. 2,5 saatlik pil ömrü ise LG PH450UG ile güç kaynağından uzakta film keyfi yaşatmasını mümkün kılıyor.

İLGİLİ HABERLER