Teknoloji

LG TONE Infinim HBS-920 ile klasik tasarımlara bağlılığını sürdürüyor

LG Tone Infinim HBS-920LG, boyun etrafına dolanabilen TONE serisi kulaklıklarından vazgeçmiyor. Güney Koreli elektronik devi, klasik tasarıma olan bağlılığını LG TONE Infinim HBS-920 ile bir kez daha gösteriyor.

TONE serisinin Studio modelinde boyun bandının üzerinde dört hoparlör bulunuyordu. Free modelinde ise kulaklık topuzlarını çıkarmak mümkün oluyordu. LG, söz konusu modellerle klasik tasarıma farklı bir dokunuş eklemeye çalışmıştı.

Güney Koreli şirket, HBS-920’de bu tarz bir çaba içine girmiyor. Kulaklık TONE Infinim serisinin geçmiş modellerinin tasarımını muhafaza ediyor. Ses, geri çekilebilir kulaklık topuzlarına birbirine dolaşmayan kablolar aracılığıyla iletiliyor. Yine de; TONE Infinim serisinin geçmiş modellerine benzerliği, HBS-920’nin tamamen sade bir kulaklık olduğu anlamına gelmiyor.

LG, yeni kulaklığını anlatırken bas kalitesinin üzerinde ayrıca duruyor. Her iki kulaklık topuzunun içinde de bas kuvvetlendiriciler bulunuyor. Buna ek olarak, kulaklıkta bası artırmak ya da azaltmak için özel tuşlar da yer alıyor. Gelişmiş Ses Yakalama adını taşıyan teknoloji ise dış sesleri arayan kişinin sesinden ayırıyor. Böylelikle konuşma sırasında karşı tarafın ne dediğini anlayamama gibi bir durumun yaşanmasının önüne geçiliyor.

LG TONE Infinim HBS-920 ABD’de 149.99 dolar karşılığında satılacak

LG, yeni kulaklığını ABD’de operatörler aracılığıyla satacak. Kulaklık ilk olarak AT&T tarafından satışa sunulacak. Ardında Verizon mağazalarında kulaklığı bulmak mümkün olacak. ABD’de LG Tone Infinim HBS-920 için 149.99 dolar ödemek gerekecek. LG’nin yeni kulaklığı ilkbahar bitmeden raflarda olacak.

İLGİLİ HABERLER