Teknoloji

LG tablet pazarına yeniden girişin planlarını yapıyor

Android tabletlerin yükselişe geçtiği ilk zamanlarda LG’yi de bu alanda aktif bir şekilde görüyorduk. Güney Koreli şirket çıkardığı Optimus Pad tabletlerle beklediği ilgiyi görmeyince tablet planlarını askıya almış ve dikkatini akıllı telefonlara vermişti. Özellikle geçen yıl çıkardığı akıllı telefonlarla dikkat çeken LG kendine olan güvenini toplamış olmalı ki, yeniden tablet üretimine karar vermiş gibi görünüyor.

lg-logo-090513 (630 x 306)

Güney Kore’de yayınlanan bir habere göre LG yeniden yükselişe geçen tablet pazarında iddialı olmak için harekete geçmeye hazırlanıyor. Güney Koreli şirket yılın üçüncü çeyreğinde yeni bir Android tabletle karşımıza çıkabilir. Ne yazık ki, bu tabletin neye benzeyeceği ve ne gibi teknik özelliklere sahip olacağı konusunda net bilgiler yok. Şirket bir Android tablet de çıkarabilir veya Windows 8 ile bir deneme yapmayı da tercih edebilir.

Ayrıca şirketin tek bir büyüklüğü mü tercih edeceği, yoksa aynı anda farklı ekran büyüklüklerine sahip birkaç tablet çıkaracağı da şu anda bilinmezler arasında yer alıyor. Ancak LG’nin birden hücuma geçmek yerine daha ağır ve ihtiyatlı gitmesini, tek bir model çıkarak pazarı test etmesini bekleyebiliriz.

İlgili >> Unwired View, Munhwa

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER