Teknoloji

LG Styler buharlı temizleyicinin boyutları büyüdü

LG Styler adını taşıyan akıllı kıyafet yönetimi ve buharla temizleme dolabının şimdi aile boyu çıkıyor. Artan iç hacim sayesinde en fazla altı parça kıyafeti sığdırmak mümkün oluyor.

LG Styler, buhar kullanarak kıyafetleri yeniliyor ve temizliyor, kokulardan ve kırışıklıklardan arındırıyor. LG, Styler’ın giysilerdeki alerjen ve bakterileri yüzde 99’u aşan bir oranda temizleyebildiğini söylüyor. Sıcak buhar giysileri sterilize ederken, onların ütülenmesini de sağlıyor.

Hareket eden askısı beş parça giysinin asılmasını sağlarken, titreşimle kalan kırışıklıkları da yok ediyor. Genişleyen iç hacim sayesinde daha büyük ceketler ve kışlık paltolar da sisteme yerleştirilebiliyor. Ayrıca Styler sutyen, bluz ve elbise veya takım elbise gibi resmi giysiler için de tasarlandı. Bunlara ek olarak bebek giysileri ve pelüş oyuncakların kirlerden arındırılması için de kullanılabiliyor.

Pantolon Kırışıklık Bakımı birimi ile 48 bedene kadar daha büyük pantolonları saklamak mümkün oluyor. Ayrıca pantolonlarda düzgün bir ütü izi bırakılıyor, diz arkasındaki kırışıklıklar gideriliyor. Dolabın önünde yer alan kontrol paneli üstünde yumuşak kuru, takım elbiseler ve ceketler, yün ve örme kumaşlar gibi farklı temizleme seçenekleri de bulunuyor.

Styler’da Wi-Fi bağlantısı da bulunuyor. Farklı stil yöntemleri indirilebiliyor. LG, mobil uygulama ile sisteme bağlanılabileceğini, enerji tüketiminin takip edilebileceğini ve kullanıcıların temizleme süreci tamamlandığında bilgilendirilebileceğini söylüyor. Öte yandan uygulama, NFC etiketlerini kullanarak giysi parçalarını tarayabiliyor, hangi parça için hangi temizleme işlevinin en uygun olacağına karar verebiliyor.

Yeni LG Styler’ın fiyatı veya piyasaya ne zaman çıkacağı henüz kesinlik kazanmadı.

İLGİLİ HABERLER