Eğlence

LG Smart TV sahipleri yakında Gamefly üzerinden oyun oynayabilecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg smart tv

LG, WebOS işletim sistemli akıllı televizyonlarına yerleştireceği Gamefly uygulamasıyla kullanıcılarına televizyon üzerinden video oyun kiralama ve oynama imkanı sunacak. Servis, önümüzdeki nisan ayının sonlarına doğru faaliyete geçecek. Gamefly, daha önce Samsung ile de benzer bir işbirliği içine girmişti. Ancak uygulamadan şu an için sadece ABD’deki LG Smart TV sahipleri faydalanabilecek.

Gamefly uygulaması, WebOS 3.0 ve üstü işletim sistemli televizyonlarda çalışacak. WebOS 2.0 barındıran 2015 model LG akıllı televizyonlar için uygulamanın çıkışıyla birlikte bir yazılım güncellemesi yayınlanacak. Böylelikle uygulama, daha geniş bir kullanıcı kitlesiyle buluşmuş olacak.

LG WebOS Smart TV sahiplerinin Gamefly tarafından sunulan oyunlar için hakiki bir konsola ihtiyacı olmayacak. Logitech F710 tarzı bir oyun kumandası ve Gamefly aboneliğiyle Tomb Raider, Batman: Arkham Origins, F.E.A.R. 3 ve Darksiders gibi oyunlara erişilebilecek. Gamefly’ın sunduğu oyun katalogunda aileyle birlikte oynamaya daha uygun oyunlar da bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER