Teknoloji

LG’nin rulo yapılabilir TV’sini CES 2019’da görebiliriz

lg rulo yapılabilir tv

LG Display’in CES 2018’de gösterdiği rulo yapılabilir TV prototipi gelecek yıl gerçek bir son tüketici ürünü olarak satışa sunulmaya hazırlanıyor. Bloomberg‘e konuşan bir kaynak bu yönde önemli bir bilgi verdi. 65 inç OLED paneller kullanılmadığı zamanlarda kendisine özel bir tabanda kapalı biçimde duracak ya da ekranın bir parçası gizlenebilecek. Bu sayede daha geniş görüntü oranına sahip içerikleri bile altta ve üstte şerit olmadan izleme imkanı bulabileceksiniz.

Ayrıca Bloomberg, LG’nin şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi’nde ilk 5G telefonunu çıkarabileceğini söyledi. Amerikan mobil operatör Sprint ve LG’nin gelecek yılın ilk yarısında bir 5G telefonu çıkarma planlarının olduğu biliniyor.

Geçtiğimiz ay Engadget, LG’nin CES 2019’da tamamen rulo yapılabilir bir TV’yi gösterme planlarının olduğunu işaret eden şirket için bazı dokümanları gördüğünü söylemişti. Bu durumda şirket gelecek ayki etkinlikte yine sadece LG Display’in prototiplerini göstermekle kalmayabilir. Ayrıca hem Engadget, hem de ünlü Twitter sızıntı kaynaklarından @evleaks, yani Evan Blass, LG’nin katlanabilir telefonunun da CES 2019’da gösterileceğini öne sürüyor. Ancak Bloomberg’in kaynakları aksini işaret ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER