Teknoloji

LG Q7 amiral gemisi G7 ile birlikte gözler önüne çıkabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:
lg q7
LG Q6

LG yeni amiral gemisi telefonuna çentik yerleştirme konusunda hâlâ kesin bir karar verememiş gibi görünüyor. Ancak şirket, bu yıl içinde G7 dışında LG Q7 modelini de piyasaya süreceği konusunda güçlü işaretler veriyor.

LG’nin Barselona’da gerçekleştirilen 2018 Mobil Dünya Kongresi’nde kapalı kapılar ardında hem Q7’yi hem de V35 modelini sergilediği gündeme gelmişti. Kapalı kapıların dışına çıkan LG G7 ise kameralara yakalanmıştı.

Kapalı kapılar ardında gösterimi Q7’nin çıkışı için somut bir anlam ifade etmese de, LG Q7 markasının ticari haklarının alınması beklenen işaretin verilmesi olarak değerlendirilebilir. LG Q serisinde yola 2017’de piyasaya sürdüğü Q6 ve Q8 ile çıkmıştı. Bu iki telefon, özellikleri itibarıyla farklı segmentlerde konumlanmıştı.

LG Q7, özellik ve bileşenleriyle geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen modeller arasındaki eksik halkayı tamamlayabilir. Dolayısıyla şirketin bu cihazı orta segmentte konumlandırması şaşırtıcı olmayacaktır. Ancak henüz ortada cihazın bileşenlerine dair bir detay bulunmadığı için bütün bunlar birer varsayım olmaktan öteye gidemiyor.

İLGİLİ HABERLER