Teknoloji

LG Q Stylus 6.2 inç ekranıyla geliyor

lg q stylus

lg q stylus

Ekran kalemine sahip fazla akıllı telefon modeli bulunmuyor. Ancak LG, “Stylus” serisi modelleriyle bu aksesuarı sahiplenmeye devam ediyor. Bu ürün serisine son olarak yeni bir üye katıldı. LG Q Stylus resmi olarak duyuruldu.

LG Q Stylus, ekran kalemiyle birlikte geliyor, böylelikle el yazısıyla not almak kolay biçimde gerçekleştiriliyor. Üstelik ekran kapalıyken bile not almanız mümkün oluyor. Ayrıca ekran kalemini kullanarak resimleri özelleştirebilir, videoları GIF animasyonlara dönüştürebilirsiniz.

LG Q Stylus’un büyük ekranı yazı yazmak için yeterli alan sunuyor. Ekran 6.2 inç, 2160 x 1080 piksel çözünürlüklü panel barındırıyor. Android telefonun gövdesi IP68 sertifikasıyla belgelenen suya ve toza dayanıklılık özelliğine sahip. 3300 mAh kapasiteli pili var. Parmak izi okuyucusu da ek güvenlik sağlıyor.

LG Q Stylus’un, farklı teknik özelliklere sahip üç farklı versiyonu bulunuyor. En üst model olan LG Q Stylus+ 4 GB RAM, 64 GB dahili hafıza ve microSD kart yuvasıyla geliyor. Arkada da 16 megapiksel, faz algılamalı otomatik odaklı kamera; önde de 8 megapiksel ya da 5 megapiksel çözünürlüklü kamera bulunuyor.

lg q stylus

Standart LG Q Stylus modelinde ise 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza bulunuyor. Daha fazla depolama alanı isteyenler için microSD kart yuvası da mevcut. Arkada faz algılamalı otomatik odaklı 16 megapiksel kamera, önde de 8 megapiksel ya da 5 megapiksel çözünürlüklü geniş açılı kamera yer alıyor.

Son olarak LG Q Stylus ? ise arkada 13 megapiksel, faz algılamalı otomatik odaklı kamera barındırıyor. Önde de 5 megapiksel, geniş açılı ön kamera yer alıyor. 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafızanın yanı sıra, diğer iki modelde olduğu gibi microSD kart yuvasını da görüyoruz.

LG, Q Stylus’un ve çeşitlerinin bu ay içinde kısıtlı sayıda satışa sunulacağını kaydetti. Telefonlar Kuzey Amerika ve Asya’da satışa sunulacak. Telefonların fiyatlarıyla ilgili olarak henüz bir bilgi verilmedi. Ancak LG, bunların beklenen fiyatlara sahip orta segment telefonlar olacağını söylüyor.

Kapasitif kalemli ekrana sahip cihazlar herkese göre değil. Zaten en başta da belirttiğimiz gibi, çok fazla örneğini görmüyoruz. Üst segmentte Samsung’un Galaxy Note telefonlarıyla aslan payını kaptığını gören LG, Stylus serisiyle orta segmente odaklanıyor. Yıllardır LG Stylus serisi telefonları gördüğümüze göre, şirketin de gelen ilgiden memnun olduğu anlaşılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER