Teknoloji

LG ProBeam ile lazer projektör arayanlara uygun bir seçenek sunuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg probeamLazer projektörlerin fiyat etiketlerinde yazan rakamlar pek düşük değil. Özellikle taşınabilir projektörler için rakamlar standartların biraz daha üzerine çıkabiliyor. LG ProBeam ile taşınabilir ve uygun fiyatlı bir projektör arayanlara daha kolay sahip olabilecekleri bir seçenek sunuyor.

Yurt dışı satış fiyatı 1500 dolar olarak belirlenen ProBeam, tartıda 2 kilogram çekiyor. Bir Amerikan futbolu topu büyüklüğündeki cihaz, 2000 lumene kadar parlaklıkta görüntü yansıtabiliyor. ProBeam, 120 inçlik bir alanda 1080p çözünürlüklü kareler oluşturabiliyor.

ProBeam’in üzerinde alışılageldiği üzere ses çıkışları, HDMI ve USB girişleri bulunuyor. Bluetooth desteği sayesinde ProBeam’i ses çıkışı için hoparlörlere veya kablosuz kulaklıklara bağlamak da mümkün oluyor.

LG ProBeam webOS ile akıllı televizyon özellikleri sunuyor

LG’nin yeni taşınabilir projektörü, şirketin webOS işletim sistemiyle çalışıyor. Böylelikle kullanıcılar akıllı televizyon özelliklerine de erişebiliyor. Yurt dışında satışa sunulan ProBeam’in Türkiye’de piyasaya çıkıp çıkmayacağı konusunda bir şey söylemek zor. Ancak kolay taşınabilmesi ve muadillerine kıyasla daha uygun bir fiyata sahip olması, LG’nin yeni projektörünün cazibesini artırıyor. Sadece 4K çözünürlük desteğinin olmaması, ProBeam’in etkileyiciliğini biraz olsun gölgeliyor.

İLGİLİ HABERLER