Manşetler

Kapasitif kalemli akıllı telefon LG Optimus Vu Teknosa’da satışa çıktı

LG’nin Samsung Galaxy Note’a rakip olarak bu yılın başlarında tanıttığı Optimus Vu 4:3’lük ekranıyla sıradışı bir görünüme sahipti. Yine kapasitif kalemle not alma imkanı sunan bu akıllı telefonu eylül sonunda tanıtılan LG Optimus Vu II izlemişti. Her ne kadar yeni bir ürün tanıtılmış olsa da, birinci nesil Optimus Vu Teknosa ile birlikte Türkiye’ye giriş yaptı.

lg-optimus-vu-on-inceleme-00001

Geçtiğimiz şubat ayında bu telefonun duyurusunun yapıldığı Mobil Dünya Kongresi’nde Optimus Vu için bir ön inceleme yapmış, bu cihazla ilgili ilk izlenimlerimizi sizlere aktarmıştık. Teknosa’nın 1499 TL’lik peşin satış fiyatıyla sattığı bu akıllı telefonda 5 inç’lik, 4:3 oranlı kapasitif dokunmatik ekran yer alıyor. Bizim incelediğimiz telefonda 1.5 GHz’lik çift çekirdekli işlemci yer alıyordu, ancak hem Teknosa’nın verdiği hem de LG’nin web sitesindeki teknik özelliklere bakılırsa işlemcinin çekirdek sayısı dörde çıkarılmış. 32 GB dahili bellek barındıran kapasitif kalemli bu akıllı telefonun arkasında 8 megapiksel kamera da yer alıyor.

Bu arada LG, Optimus Vu’yu satın alan ilk 750 kişiye Avrupa’ya gidiş-dönüş uçak bileti hediye ediyor. Bu kampanya da 17 Şubat 2013 tarihine kadar devam edecek.

İlgili >> Teknosa

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER