Teknoloji

LG Optimus U1 LG’nin ilk Ice Cream Sandwich telefonu olabilir

LG’nin Optimus U1 olarak adlandırılacağı tahmin edilen yeni akıllı telefonuyla ilgili bazı detaylar ortaya çıktı. Oldukça ince bir kasaya ve büyük bir ekrana sahip olan bu telefonun Güney Koreli şirketin ilk Android Ice Cream Sandwich yüklü telefonu olması bekleniyor.

Henüz duyurusu yapılmamış bu cihazla ilgili henüz fazla bir ayrıntı yok, internete sızan fotoğrafları dışında. Her ne kadar bu cihazın LG’nin ilk Ice Cream Sandwich telefonu olacağı söylense de, Android’in yeni sürümünün bu cihazda yüklü mü geleceği, yoksa ileride gelecek bir güncellemeyle mi bu işletim sistemini kazanacağı tam olarak netlik kazanmamış değil. Ancak fotoğraflara bakıldığında LG Optimus U1’in önünde herhangi bir giriş tuşu barındırmadığı görülüyor. Bu durumda ilk ihtimal daha kuvvetli gibi görünüyor.

Android Ice Cream Sandwich güncellemesi geçtiğimiz ayın ikinci yarısında yayınlandı ve bu sürümle birlikte Galaxy Nexus akıllı telefonu da tanıtıldı. Android’in yeni sürümüyle ilgili ayrıntıları hazırladığımız Android 4.0 Ice Cream Sandwich dosyasında bulabilirsiniz. Bu arada LG’nin geçen yılın sonlarında tanıttığı çift çekirdekli işlemci sahibi ilk akıllı telefonu LG Optimus 2X’in Ice Cream Sandwich güncellemesini almayacağı da iddia ediliyor.

İlgili – Android Community

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER