Teknoloji

LG Optimus G’nin hünerlerini kısa tanıtım filmleriyle gösteriyor

LG’nin geçtiğimiz günlerde tanıtımını yaptığı süper telefonu LG Optimus G‘nin tanıtımı için çeşitli videolar hazırlanmış. Bu videolarda Optimus G’nin çeşitli niteliklerine odaklanılıyor. Videolardan bir tanesi cihazda yer alan Qualcomm Snapdragon S4 Pro işlemcisine odaklanıyor. Videoya göre bu işlemci mevcut dört çekirdekli işlemcilere göre yüzde 40 oranında daha iyi performans sunuyor, grafik performansıysa üç kat daha iyi. Ayrıca bu işlemci güç verimliliği bakımından da öne çıkıyor.

LG Optimus G’de yer alan ve ilk kez kullanılan G2 Touch Hybrid ekran da mevcut teknolojiyi kullanan ekranlara göre yüzde 30 daha ince olmasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca görüntünün dış yüzeye fazlasıyla yakın olduğu da göze çarpıyor. LG Optimus G’de yeni nesil lityum polimer batarya da bulunuyor. Bu batarya LG’nin kendi laboratuvarlarında üretilmiş.

LG’nin Optimus G’yi önümüzdeki haftalarda piyasaya sürmesi bekleniyor. Cihazın beyaz ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunacak. Ayrıca cihazın fırçalanmış metal görünümlü özel bir versiyonunun çıkacağı belirtiliyor.



İlgili >>
GSMArena

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER