Teknoloji

LG Optimus G Samsung Galaxy S 4’ten rol çalıyor

Samsung, Galaxy S 4’ü tanıtacağı New York’un Times Meydanı’nı şenlik alanına çeviriyor. Ayrıca şehrin çeşitli noktalarına yerleştirilen reklam panoları da üzerinde yer alan kocaman “4” rakamıyla dikkat çekiyor. Bu sırada bazı ilginç ayrıntılar da New York’takilerin gözüne çarpıyor. İşte bunlardan bir tanesi: Samsung’un Galaxy S 4’ünün yarattığı ilgiyi değerlendirmek isteyen vatandaşı LG, Optimus G’nin reklamını içinde “4” rakamı geçecek şekilde yapıyor.

lg-optimus-g-samsung-galaxy-s-4-new-york-140313

Fotoğrafta da gördüğünüz gibi Samsung’un Galaxy S 4 reklamının hemen üzerindeki reklam panosunda LG Optimus G’nin reklamı yer alıyor. Reklamda “LG Optimus G is here 4 you now” yazısı bulunuyor. “4” rakamı İngilizce’deki “for” yani “için” kelimesiyle ses bakımından benzeştiği için günlük hayatta “için” kelimesinin kısaltması olarak “4” rakamının sıklıkla kullanıldığını görüyoruz. İşte LG de bu ses benzerliğinden yararlanarak ilginç bir reklam yapıyor.

Samsung Galaxy S 4 bu gece Türkiye saatiyle 1’de başlayacak Unpacked etkinliğinde tanıtılacak. Detayları tabii ki Teknoblog’da bulacaksınız.

İlgili >> The Verge, Engadget, Newswire

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER