Teknoloji

LG Optimus G Pro 40’ı aşkın ülkede daha satışa sunuluyor (güncellendi)

Ana vatanı Güney Kore’de ve Pasifik Okyanusu’nun diğer kıyısındaki ABD’de oldukça beğeni toplayan LG Optimus G Pro, yeni pazarlara açılmaya hazırlanıyor. LG’den yapılan açıklamada Optimus G Pro’nun aralarında Avrupa, Orta Doğu ve Latin Amerika ülkeleri ve Rusya’nın da bulunduğu 40’ı aşkın pazarda daha satışa sunulacağı belirtildi.

lg-optimus-g-pro-140313

LG’den yapılan açıklamada tam ülke listesi verilmediği için Optimus G Pro’nun satışa sunulacağı ülkeler arasında Türkiye’nin bulunup bulunmadığı şu an için bilinmiyor. Ancak Birleşik Krallık’ın listede olmaması ve buna gerekçe olarak ülkedeki LTE şebekesinin olgunlaşmamasının gösterilmemesi cihazın Türkiye’de satışa sunulmayabileceği ihtimalini bir nebze olsun artırıyor. 5.5 inç 1080p IPS LCD ekran barındıran akıllı telefon, çift kamera video kayıt yeteneğiyle de dikkat çekiyor. LG’nin yeni gözde Android telefonu Optimus G2’yi ise önümüzdeki ay içinde resmen duyurması bekleniyor.

Güncelleme: Turkcell Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla LG Optimus G Pro’yu satışa sunacağını duyurdu. Bu açıklama söz konusu yeni pazarlar arasında Türkiye’nin de olduğunu doğruluyor.

İlgili >> LG, Turkcell (Twitter)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER